Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Cestu Papež. misijních děl na Filipíny je možné sledovat online

Datum publikace16. 3. 2015, 13.12
TiskTisk

Čtyřčlenná skupina Papežských misijních děl (PMD) z České republiky odcestovala minulý týden na Filipíny. Cílem cesty, která potrvá do 23. března 2015, je zdokumentovat místní situaci a seznámit se blíže s projekty PMD, které jsou z ČR podporovány.

Do asijské katolické země se vypravil P. Jiří Šlégr spolu s nastupujícím Národním ředitelem PMD Leošem Halbrštátem, kameramanem Martinem Rýznarem a Hanou Koukalovou, ředitelkou PMD za českobudějovickou diecézi.

Již tradičně bere tým PMD s sebou do misií přáníčka z Misijních klubek v ČR, jako dárek od českých „malých misionářů“ pro chudé filipínské děti.

Průběh misijní cesty během pobytu výpravy PMD mapuje přímo na místě Radio Proglas, a to prostřednictvím krátkých vstupů ve vysílání. Účastníci cesty o sobě informují také v Cestovním deníku, který je zveřejňován na webových stránkách:

www.missio.cz/cestovnidenik/misijni-cesta-na-filipiny/.

Více informací naleznete také na: http://www.missio.cz/headline/tym-pmd-na-filipinach/.  

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou