Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tisková konference na Zelené hoře

Datum publikace23. 3. 2015, 14.35
TiskTisk

Na začátku letošní  turistické sezóny proběhne ve Žďáru nad Sázavou ve čtvrtek 26. března 2015 od 14.00 hodin v křížové chodbě fary Římskokatolické farnosti Žďár nad Sázavou II. - Zámek 2 tisková konference. (Místo se nachází v prostorách bývalého cisterciáckého kláštera na 2. nádvoří )

Žďár nad Sázavou: Předmětem tiskové konference budou informace o prezentaci poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, o změnách v turistickém a poutním provozu a o připravovaných opravách této významné památky UNESCO, která  byla v loňském roce vrácena do správy Římskokatolické církve.
 
Základní informace předají a na případné dotazy budou odpovídat:
Bc. Lenka Houbová, kastelánka na Zelené hoře
Ing. František Laštovička, technický administrátor poutního kostela Zelená hora a žďárské baziliky Nanebevzetí Panny Marie a sv. Mikuláše 
P. Mgr. Vladimír Záleský, farář farnosti Žďár nad Sázavou 2
Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou