Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vycházejí Pastorační podněty pro Rok ­zasvěceného života

Datum publikace7. 4. 2015, 11.00
TiskTisk

Nakladatelství Refugium Velehrad-Roma přichází s dalším titulem k Roku zasvěceného života. Po novéně ke sv. Vojtěchovi je to tentokrát kniha olomouckého jezuity Pavla Ambrose nazvaná Svatý Vojtěch mezi námi. Publikace je dostupná i ke stažení zdarma.

Olomouc: V České republice se slaví Rok zasvěceného života také tím, že chrámy a komunity zasvěcených navštíví sv. Vojtěch – muž, který stojí v počátcích našeho duchovního, společenského i politického života. Je nazývaný také prvním Evropanem české krve, který se rozhodujícím způsobem spoluvytvářel mapu Evropy na celé další tisíciletí.

Praktická příručka Svatý Vojtěch mezi námi. Pastorační podněty pro Rok ­zasvěceného života 23. dubna 2015 – 2. února 2016 je pomůckou k tomu, jak uctít ostatky sv. Vojtěcha v místech, kudy budou putovat.

Dostupná je ke stažení zde.  

Tato publikace číslo: 401 je součástí ediční řady: Hlas Velehradu 37, má 60 stran.

Více na www.refugium.cz.

(zdroj: Refugium Velehrad-Roma)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou