Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Výtvarná soutěž Ekologické sekce České křesťanské akademie

Datum publikace15. 4. 2015, 12.06
TiskTisk

Ekologická sekce České křesťanské akademie vyhlašuje u příležitosti Dnů vděčnosti za stvoření výtvarnou soutěž na téma Dary Země.

Obrázky formátu A3 nebo A4 malované či kreslené libovolnou technikou, nebo vytvořenou koláž je možné zaslat poštou do pátku 26. června 2015 na adresu:

Ekumenická rada církví

Donská 370/5

101 00 Praha 10,

nebo poštou či odevzdáním na vrátnici (v pracovních dnech od 8.30 do 18.30 hodin):

Česká křesťanská akademie

Vyšehradská 49

128 00 Praha 2

Na obrázky je třeba napsat jméno i věk autora a do obálky vložit zpáteční adresu.

Vybrané obrázky budou vystaveny od 6. do 20. září 2015 v Galerii Josefa Adamce, Praha 7, Na Špejcharu 3. Vyhlášení výsledků soutěže se bude konat v den ukončení výstavy, tedy 20. září 2015 přímo v galerii. Všichni účastníci obdrží diplom za účast a třem vítězným autorům bude předána malá odměna.

Více informací na pozvánce České křesťanské akademie.

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou