Lupa
Obsah Obsah
Portál

Aktuální číslo časopisu Duha přibližuje dětem mši

Datum publikace29. 4. 2015, 15.04
TiskTisk

V přípravě dětí na Národní eucharistický kongres nebo první přijetí svátosti eucharistie může pomoci také aktuální číslo časopisu Duha (16 / 2014-2015).

Na 32 stránkách praktického kapesního formátu přibližuje aktuální číslo časopisu Duha dění při mši svaté. „Když si ho s sebou vezmete na nedělní bohoslužbu do vašeho kostela, pomůže vám vyznat se v tom, co se tam děje. Můžete sledovat, kdy, co a kdo říká a také třeba to, jestli se má stát, sedět nebo klečet. A možná se vám stane, že díky sešitku v ruce uvidíte nebo uslyšíte něco, čeho jste si předtím ani nevšimli!“ píše redakce.

Výtisk je zamýšlen jako příprava na Národní eucharistický kongres nebo na první přijetí svátosti eucharistie.

Z prvního svatého přijímání mohou také děti zaslat do redakce svou fotografii, za což obdrží malý dárek.

K letošnímu Národnímu eucharistickému kongresu připravila redakce také pexeso nazvané „Odkud se bere chléb a odkud se bere víno?“

Více informací naleznete na stránkách časopisu Duha nebo v ukázce z aktuálního čísla.

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou