Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Týden pro rodinu 2015

Datum publikace7. 5. 2015, 17.05
TiskTisk

Patnáctý květen je datum, na které připadá Mezinárodní den rodiny. Asociace center pro rodinu (ACER) proto každoročně okolo tohoto dne vyhlašuje Týden pro rodinu, jehož smyslem je udělat něco pro to, aby rodina byla místem spokojeného života. Tato série nejrůznějších akcí začíná již toto pondělí, 11. května 2015.

K tomu, aby člověk mohl existovat, potřebuje na světě několik podstatných věcí, a jednou z nejdůležitějších je právě rodina. V anketě Já a moje rodina odpovídaly školní děti na otázku, co pro ně rodina znamená, a jedna z mnoha set odpovědí zněla: „Naše vzájemné vztahy s rodiči a sourozenci jsou někdy vrtkavé, ale vychází najevo, že se máme rádi“ (Josef, 12 let).

K tomu, aby rodina mohla být místem, „kde život začíná a láska nikdy nekončí,“ se ve dnech 11.–17. května 2015 uskuteční na řadě míst naší vlasti Týden pro rodinu. K jeho oslavám na nich patří desítky nejrůznějších akcí – od zábavných, soutěžních, zážitkových po sportovní, vzdělávací a mnohé další.

Na programu se budou podílet na podporu rodiny zaměřené organizace z 19 měst ČR; z Brna, Českých Budějovic, Hodonína, Hranic, Jihlavy, Krnova, Kroměříže, Krupky, Litoměřic, Moravské Třebové, Mostu, Olomouce, Ostravy, Přerova, Šumperka, Uherského Hradiště, Vsetína, Vyškova a Zlína.

Více informací naleznete na http://www.acer-cr.cz/tyden-pro-rodinu-2015.html.

(ilustrační foto)

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou