Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Přihlašování do webinářů na signály.cz již probíhá

Datum publikace22. 5. 2015, 16.22
TiskTisk

Komunitní web pro mládež signály.cz nabízí v roce 2015 svým uživatelům čtyři webináře z oblasti tzv. soft skills zdarma. Tento on-line kurz je určen zájemcům, kteří se věnují nebo chtějí věnovat práci s dětmi a mládeží.

Forma webináře byla vybrána pro snadný přístup klientů ke školení (školení probíhá on-line přes internet). Cílem je poskytnout odbornou podporu a motivaci dobrovolníkům, kteří se ve svém bydlišti věnují vedení společenství nebo organizují jiné akce pro děti a mládež,“ vysvětluje Václav Vacek, koordinátor signály.cz.

Témata dvouhodinových webinářů jsou komunikace, řešení konfliktů, vedení skupin a týmů a motivace. Obsah jednotlivých kurzů je přizpůsoben k využití pro práci ve společenství nebo při organizování akcí pro děti a mládež.

Signály.cz nabízí tyto semináře zdarma. Jedinou podmínkou pro účast je být autorizovaným uživatelem signály.cz (ověřená totožnost profilu na signály.cz, autorizaci lze zajistit také on-line) ve věku 14 - 26 let. Pokud se seminář nenaplní mladými posluchači, bude otevřen i starším zájemcům (ti se mohou hlásit jako náhradníci už nyní). Další informace a přihlašování je k dispozici na adrese vzdelavani.signaly.cz. První webinář proběhne již 16. června 2015.

„Webinář je seminář, který probíhá živě přes internet. Posluchači se ho tedy účastní doma u svého počítače,“ doplňuje Václav Vacek. „Moderní vzdělávací semináře, které jsou pro uživatele snadno dostupné, mají dodat odvahu, motivaci a vyzbrojit příjemce schopnostmi, jak svoji roli ve svém bydlišti dobře zvládat. Neméně důležitým plodem je i samotný osobnostní rozvoj posluchačů.“

Termíny webinářů:
1. Komunikace - 16. června 2015 v 17.00 (2 hodiny)
2. Řešení konfliktů - 18. června 2015 v 17.00 (2 hodiny)
3. Vedení skupin, týmů - říjen 2015 (termín bude upřesněn)
4. Motivace - říjen 2015 (termín bude upřesněn)

Kurz je realizován díky grantu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Signály.cz jsou komunitní web pro křesťanskou mládež, který podporuje Česká biskupská konference. Tento neziskový projekt je možné podpořit i zasláním dárcovské sms ve tvaru DMS SIGNALY na číslo 87777. Díky.

(zdroj: Václav Vacek, signály.cz)

Autor článku: Zuzana Lášková
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou