Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Červnové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2015

Datum publikace24. 5. 2015, 22.04
TiskTisk

Poslední měsíc školního roku 2014/2015 je tady co nevidět. Jak si zpříjemnit chvíle mezi učením se na písemky a zkoušení? Třeba četbou časopisu IN! Co pro vás redakce připravila tentokrát?

Skupina spolužáků fotí příběh do školního časopisu. Jaké je však překvapení fotografky Jitky, když večer při procházení snímků najde podivnou fotografii! Fotoromán V dobrém i ve zlém o věrnosti a pravém přátelství najdete na stranách 11-14.

Víra: Za co jsi vděčná? Navzdory tomu, že se každý den potýkáme s různými menšími či většími problémy, patříme do skupiny těch šťastnějších lidí na světě. Spoustu věcí však bereme jako samozřejmost a nikdy nás ani nenapadlo za ně cítit vděčnost. Za co všechno můžeme Bohu děkovat? Inspirujte se na straně 10.

Blíží se konec školního roku a s ním závěrečné písemky. Na straně 20 si přečtete o technikách, které ulehčují zapamatování a zvětšují rozsah paměti. Navíc díky nim zapojíte i fantazii.

Na straně 6 redaktorky poradí, co dělat, když vás ovládne smutná nálada a začnete se uzavírat do sebe. Co dělat, abyste v takovém období neztratili kamarády? Povzbudíme také ty, kdo se cítí ve třídě jako outsideři.  Rubrika Vztahy a její téma: Trápení s vrstevníky.

Dále v červnovém čísle například najdete rozhovor s Češkou, která žije v Etiopii, inspiraci do společenství a článek o tom, co to společenství je, sebepoznávací test či osmisměrku a soutěže.

Klidné červnové dny a úspěšné zakončení školního roku přeje redakce INu.

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou