Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Deklarace o spolupráci s Radiem Proglas

Datum publikace29. 5. 2015, 17.15
TiskTisk

Nezisková rozhlasová stanice Radio Proglas uzavřela s Českou biskupskou konferencí (ČBK) deklaraci o spolupráci. Cílem této aktivity je ještě více přispět k dosahování vyššího dobra ve prospěch křesťanů v ČR, a to právě prostřednictvím vysílání tohoto rádia.  

Brno/Praha: Oba subjekty takto deklarují, že budou dbát jednak na vzájemné informování o aktivitách Proglasu a ČBK, ale samozřejmě i předávání zpravodajství, pozvánek (...) svým posluchačům, čtenářům či členům.

Čtenáři webů www.proglas.cz by se také na základě ujednání zakotveného v deklaraci měli snadněji dostat k obsahu internetové prezentace církve na www.cirkev.cz a naopak.

Radio Proglas a ČBK též tímto deklarují, že mají vůli ke vzájemné spolupráci na bázi vzájemného oslovování a hledání dalších možností této spolupráce.

(foto: František Jemelka; vysílání Radia Proglas, Velehrad 2014)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou