Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Noc kostelů 2015: mobilní verze webu

Datum publikace29. 5. 2015, 7.53
TiskTisk

Internetové stránky Noci kostelů jsou nyní k dispozici i ve verzi pro mobilní zařízení. Uživatelům těchto zařízení (smartphonů apod.) se v prohlížeči po zadání adresy www.nockostelu.cz zobrazí zjednodušená verze, určená především „do terénu“.

Brno: Pro mobilní zařízení je k dispozici přehled nejbližších kostelů a programů dle GPS lokalizace daného zařízení, mapa s odkazy na nejbližší kostely. Uživatel dále může vyhledat kostel dle jeho názvu nebo územního začlenění.

Na stránce s informacemi o kostele je přehled programu Noci kostelů, základní údaje o kostele, dopravě, mapa a seznam nejbližších okolních kostelů. Mobilní variantu webu Noci kostelů lze vypnout a stránky prohlížet v plné verzi.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou