Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Signály.cz: první díl video seriálu o manželství je na světě

Datum publikace5. 6. 2015, 17.17
TiskTisk

Na signály.cz vyšlo první video z nového seriálu Bůh, sex a manželství. V úvodním dílu s názvem Tajemství lásky skryté v Bohu od věčnosti je představen i průvodce celého pořadu - novokněz olomoucké arcidiecéze - Karel D. Skočovský.

Mládežnický komunitní portál singnály.cz uvedl premiéru dvanáctidílného seriálu s názvem Tajemství lásky skryté v Bodu od věčnosti. Všemi připravovanými videi, které otevírají otázky manželství a lidské sexuality, provází Mgr. Karel D. Skočovský, Ph.D., jenž se dlouhodobě zabývá teologií manželství a rodiny, morální teologií, sexuální etikou a bioetikou.

Mladí křesťané se v zvláště v dnešní době často setkávají s otázkami ohledně sexuality, na které ostatním (a často ani sami sobě) nedokáží přesvědčivě odpovědět. Literatura k tomuto tématu je sice k dispozici, ale běžný křesťan nemá velkou motivaci a čas číst tyto často obsáhlé a teologickým jazykem psané texty. Proto se signály.cz rozhodly začít vytvářet obsah, který bude jednoduchou, moderní a přitažlivou formou tato témata otevírat,“ vysvětluje P Skočovský, lektor těchto katechezí.

Video je možné shlédnout na stránkách www.signaly.cz/buh-sex-manzelstvi, kde každý týden přibyde nový díl.

Více informací na signaly.cz.

Autor článku: Zuzana Lášková
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou