Lupa
Obsah Obsah
Portál

Prázdninové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2015

Datum publikace25. 6. 2015, 13.05
TiskTisk

Těšíte se? Už brzy začnou. Ano, dlouho očekávané letní prázdniny. Volné dny můžete vyplnit čímkoli. Třeba čtením prázdninového čísla časopisu IN! - dívčí svět. Na co se můžete těšit? 

Nové číslo nabízí rozhovor s titulkem: 'Letem prázdninovým světem'. Redaktorky zajímalo to, jak tráví prázdniny děti a mládež v cizích zemích. A protože je letošní rok Rokem zasvěceného života, napadlo nás položit tuto otázku řeholním sestrám, nejlépe z takové kongregace, která má členy po celém světě. Vybrali jsme si sestry Paulínky.

Rubrika Vztahy si protentokráte položila kardinální otázku: Oslovit, či neoslovit? „Může holka oslovit kluka jako první? Může udělat první krok?“ Tato otázka zaznívá stále častěji. Dostali ji přímo kluci a v redakci se podívali na věc z jejich úhlu pohledu.

Co nabízí sekce Inspirace? 10 prázdninových výzev: Zlepši svět kolem sebe. Dva měsíce prázdnin nabízejí prostor pro důležitý odpočinek a také pro činnosti, které se nedají dělat nikdy jindy, protože na ně obyčejně nezbývá čas. Zkuste si vybrat některé z nabízených činností pro obohacení léta.

Rubrika Víra radí: Jak (ne)mluvit o Bohu. Alena nevěří v Boha. Její kamarádka Hanka ano a ráda by jí něco o víře řekla. Jenže má strach, že se jí bude Alena smát, ani neví, kde začít. Naštěstí existují rady, jak o víře mluvit (jak evangelizovat) a přitom druhého nevystrašit.

Dále v prázdninovém čísle najdete: speciální porci příběhů, návody na tvoření, hudební inspiraci, odpovědi na dotazy, soutěž o CD, zajímavosti, pozvánky na letní akce a další čtení

Krásné prázdniny přeje redakce

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou