Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Na Velehradě se opět setkají nemocniční kaplani

Datum publikace9. 7. 2015, 14.00
TiskTisk

Ve dnech 4. až 7. října 2015 se na Velehradě uskuteční další, již jedenácté celorepublikové formačně vzdělávací setkání pastoračních pracovníků i dobrovolníků ve zdravotnických a sociálních službách. Akce, kterou pořádá Katolická asociace nemocničních kaplanů v ČR, nabídne účastníkům duchovní obnovu a odborný program naplněný přednáškami či diskuzemi.

Velehrad: Setkání, pořádané pod záštitou Rady pro zdravotnictví České biskupské konference a Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a ve spolupráci s Arcibiskupstvím olomouckým, nabídne nejprve jednodenní duchovní obnovu a poté odborný program na téma „Alternativní spiritualita a medicína v kontextu zdraví“.

Konferenční poplatek pro nemocniční kaplany, odborníky a další činí 400 Kč, pro dobrovolníky v pastorační péči pak 200 Kč. Přihlásit se je možné do 15. září zasláním vyplněné závazné přihlášky (viz příloha) na e-mailovou adresu sekretariat.kank@seznam.cz. Podrobnější informace o setkání jsou k dispozici v přiložených souborech.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou