Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

P. Konzbul: Požehnání automaticky nezaručuje úspěch

Datum publikace1. 9. 2015, 14.32
TiskTisk

V neděli 6. září 2015 při bohoslužbě v 9.00 hodin budou na začátku nového školního roku v brněnské katedrále svatých Petra a Pavla požehnány dětem aktovky a další školní pomůcky, které si přinesou s sebou.

Brno: V řadě nejen brněnských farností budou v tomto týdnu dětem požehnány aktovky i školní pomůcky, jak se již stalo v uplynulých letech vyhledávanou tradicí.

V neděli 6. září 2015 budou mít tuto možnost také zájemci v katedrále na Petrově. Dómský farář P. Pavel Konzbul, který má bohaté zkušenosti z prostředí žáků a studentů, protože byl více než osm  let spirituálem největší církevní školy brněnské diecéze – Biskupského gymnázia Brno, vysvětluje: „Požehnání však nezaručuje žákům automatický úspěch ve školním snažení, ale je především prosbou k Bohu, aby vše, co je v nadcházejícím školním roce potká, prohloubilo jejich dobrý vztah k Bohu a k druhým lidem. Je to prosba za moudré a správné porozumění tomu, co nás čeká v příštích měsících nového školního roku.'

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou