Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Dar společenství církve

Datum publikace29. 9. 2015, 18.45
TiskTisk

Sekce pro mládež ČBK připravila v pořadí již druhý metodicky zpracovaný materiál s tématy pro společenství mládeže. Jmenuje se Dar společenství církve. Již si jej můžete stáhnout zde na webu, v sekci Dokumenty.

Praha: Jedná se o 11 témat, která se zaměřují na dar církve, na život v církvi a v malém společenství, na to, co církev každému nabízí, a na spoluodpovědnost za její život.

Každé téma vychází z biblického úryvku, obsahuje vypracovaný text; metodiku; souhrnný list a návrh modlitby.

Texty je možné použít jako inspiraci pro přípravu setkání společenství mládeže, nebo jej společně pročíst a prodiskutovat. Metodika je návrhem, jak daný text předávat či rozvíjet.

Materiál je možné získat na diecézních centrech mládeže, v Karmelitánských knihkupectvích nebo je k dispozici ke stažení na: http://www.cirkev.cz/cirkev-se-setkava/mladez/dokumenty/dokumenty-2014/.

(Autorka: Veronika Lehrlová)
 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou