Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Přihlašování na Světový den mládeže v Krakově spuštěno

Datum publikace30. 9. 2015, 13.15
TiskTisk

Na Světový den mládeže (SDM) do Krakova se můžete přihlásit od 28. září 2015 na českých webových stránkách setkání https://krakov2016.signaly.cz/.

Krakov: Program SDM se dělí na dvě části: tzv. Dny v diecézích, ty budou 20. – 25. července 2016, a samotné Světové dny mládeže v období 26. – 31. července 2016.

Setkání je určeno především pro mladé od 16 let, organizaci zajišťuje Sekce pro mládež České biskupské konference. Účastníci, kteří se přihlásí do 30. dubna 2016, mají nárok na nižší cenu, která je dotovaná ČBK a celostátní sbírkou, která proběhne 6. března 2016 v kostelech. Pokud pojede z jedné rodiny více sourozenců, mohou požádat své centrum mládeže (arcidiecézní/diecézní) o slevu.

Konkrétní informace o ceně, programu a organizaci setkání najdete na webových stránkách setkání. Přihlašování potom proveďte na https://krakov2016.signaly.cz/.

(Autorka a foto: Anna Sýkorová)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou