Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Říjnové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2015

Datum publikace30. 9. 2015, 11.58
TiskTisk

Proč se těšit na říjnové číslo časopisu IN! - dívčí svět? Důvodů je spousta, který z nich si vyberete vy?

Rozhovor s Booboo Stewartem. Booboo je úspěšný herec, zpěvák a tanečník. Mohli jste ho vidět ve filmu Stmívání, kde hrál vlkodlaka. A protože je opravdu talentovaný, znovu ho můžeme vidět na plátnech kin. V novém filmu Disney Channel Následníci ztvárňuje roli rebela a neústupného mladíka Jaye. Role, ve kterých ho známe, jsou spíše negativní, ale jaký je on sám? Čtěte na stranách 4 a 5.

Fotoromán: Strach má velké oči. Aneta je členkou malého jezdeckého oddílu. Po pádu z koně má ale strach začít znovu jezdit. Podaří se jí nakonec obavy překonat? A jak se zachovají její přátelé?  Příběh o koních a přátelství najdete na stranách 11 - 14.

Vztahy: Trable s mámou. Ještě nedávno jste si docela rozuměly, ale najednou se něco zlomilo. Dělá vám problémy s ní mluvit, často se pohádáte a potom vás to mrzí. Ano, řeč je o mámě. Jak tento vztah v době dospívání zlepšit? Redaktorky se zeptaly odborníka. 

Téma: Nuda. Člověk, který se nudí, je protivný, smutný, negativní, skleslý a bez zájmu. Jak s nudou zatočit? Dočtete se na stranách 16 a 17.

Dále v říjnovém čísle najdete: rozhovor s arcibiskupem Janem Graubnerem o Eucharistii, nápady na oživení pokojíku, recepty na různé typy čajů, velkou předplatitelskou soutěž o kosmetiku ...

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou