Lupa
Obsah Obsah
Portál

Mobilní misál na podzim 2015

Datum publikace30. 9. 2015, 14.51
TiskTisk

Pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android je připravena aplikace, která nabízí liturgická čtení, mešní řád, přímluvy, ale i odpovědi ke mši v různých světových jazycích.

Praha: Portál Liturgie.cz ve spolupráci s firmou Fenomen multimedia vydává mobilní aplikaci Misál na podzim 2015. Ta nabízí uživatelům liturgická čtení na každý den v offline verzi, základní obřady, přímluvy, ale i odpovědi ke mši v latině, angličtině, němčině, francouzštině, italštině a španělštině.  Aplikace je aktualizací oblíbeného programu Misál na prázdniny.

Aplikaci je možné stáhnout zdarma z internetového obchodu Google Play. Pro majitele zařízení se systémem iOS, Windows Phone nebo jiných je k dispozici online verze na adrese http://m.liturgie.cz/misal/.

Aplikace je určená pro účast na mši v cizím jazyce nebo pro přípravu na liturgii, nenahrazuje platně schválení liturgické knihy nezbytné ke sloužení eucharistie.

Portál Liturgie.cz, který spravuje Arcibiskupství pražské, je oficiálním místem ČBK, na něž se umisťují české liturgické texty v elektronické podobě.

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou