Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Brožura Křesťanské Vánoce zve k prohlídce betlémů

Datum publikace15. 12. 2015, 14.12
TiskTisk

Velké bannery s vánoční kometou na chrámech v moravské metropoli budou letos již po deváté pro všechny zájemce upozorněním, že v kostele je možné od 24. prosince po celé vánoční období zhlédnout zajímavý historický betlém. I letos se přidají také další města.

Brno: Tato akce v Brně proběhla poprvé v roce 2007 a od té doby je každoročně návštěvníkům nabízena prohlídka betlémů nejen v centru města, ale také v dalších brněnských kostelech. Pro snadnou orientaci a informace o historii betlémů je také letos vydán tiskový propagační materiál – brožurka Křesťanské Vánoce 2015 s představením jednotlivých betlémů, která bude zdarma k dispozici v brněnských kostelech i na turistických informačních centrech. Součástí brožury je také časový rozpis, kdy je možné betlémy v jednotlivých kostelech navštívit.

Základní myšlenkou projektu je přiblížit co nejširší veřejnosti duchovní poselství křesťanských Vánoc možností navštívit betlémy a tematické programy, které nabízejí během adventu a vánoční doby křesťanské farnosti a sbory.

Více o této celorepublikové akci na www.krestanskevanoce.cz.

Koordinaci akce má na starosti Biskupství brněnské a v součinnosti s křesťanskými společenstvími zajišťuje společnou propagaci jednotným vizuálním stylem.

(s využitím informací na webu www.krestanskevanoce.cz)

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou