Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O čem píše KT č. 51-52/2015

Datum publikace17. 12. 2015, 15.50
TiskTisk

Jak bude vypadat letošní vánoční dvojčíslo Katolického týdeníku? Přináší dvanáctistránkovou vánoční přílohu, info o úmrtí biskupa J. Paďoura či adventní reportáž z kláštera trapistek v Poličanech. Nechybí ani vánoční zamyšlení, info o tom, jak budou tyto velké křesťanské svátky slavit naši (arci)biskupové či rozhovor s V. Kodetem.

Ejhle Hospodin přijde! Vychází speciální vánoční dvojčíslo Katolického týdeníku s dvanáctistránkovou přílohou.

Zemřel biskup Jiří Paďour. Smutná zpráva zastihla českou církev. „Nastoupil svou adventní cestu.“ Tento obrat použilo hned několik lidí, kteří jej na ní vyprovázeli...

Adventní návštěva u sester trapistek. Jaký je advent a Vánoce za zdmi kontemplativního řádu sester trapistek v Poličanech?

Vánoce našich (arci)biskupů. Ohlédnutí do svátečních dnů dávno i nedávno minulých nabídli oslovení pastýři našich diecézí.

Rodina kolem stolu. Z klášterů až k vánočním stolům provede šéfkuchař, který vařil pro Jana Pavla II. - Jaroslav Sapík.

Boží láska svítí ve tmě. Idyla, rodinná pohoda, koledy, stromeček, kapr … Většina chápe Vánoce jako rodinné svátky. Je to dobře. Na druhou stranu to není vše! Vánoční zamyšlení napsala teoložka Mireia Ryšková.

Štědrý večer na stráži. Rozhovor s P. Vojtěchem Kodetem, OCarm., kterého čtenáři znají jako kazatele, exercitátora, autora duchovní literatury. Vzpomíná mj. i na své nejkrásnější Vánoce.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou