Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Milosrdným bratrem na víkend

Datum publikace8. 1. 2016, 10.32
TiskTisk

Řád milosrdných bratři pořádá ve dnech 29. - 31. ledna 2016 netradiční víkend pro mladé muže, kteří  hledají své povolání.

Brno: Řád milosrdných bratři v Brně pořádá řadu zajímavých akcí. Jednou z nich je v lednu plánovaný  netradiční víkend pro  mladé muže, kteří  hledají své povolání, během kterého mohou poznat řádovou spiritualitu hospitality, křesťanské péče o nemocné a potřebné, a vyzkoušet si život v komunitě.

Program nabízí duchovní rozhovory a modlitbu, práci  i odpočinek, zkrátka běžný život v komunitě,“ říká asistent provinčního delegáta Vít Pospíchal.

Více informací o řádu, jeho zakladateli i o současném působení milosrdných bratří u nás i ve světě je možné nalézt na  www.milosrdni.cz.

Více informací je možné získat na emailu prevor@milosrdni.cz, kde se zájemci také mohou přihlašovat.

Soubory ke stažení

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou