Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Do setkání v Krakově zbývá už šest měsíců. Jste již přihlášeni?

Datum publikace28. 1. 2016, 20.23
TiskTisk

Příprava Světového dne mládeže (SDM) v Krakově je v plném proudu a vedoucí českých přípravných týmů se ve středu 26. ledna 2016 sešli na společném jednání. Zatímco přípravný tým režie nebo tiskový tým pracují již několik měsíců, činnost některých dalších se teprve rozjíždí.

Brno: „Přípravný tým tisku na setkání pracuje od podzimu. Publikujeme rozhovory, duchovní zamyšlení nebo například organizační informace na české webové stránky. Také intenzivně komunikujeme s mladými na sociálních sítích,“ vysvětlila vedoucí tiskové skupiny Monika Stachoňová.

„Aktuálně připravujeme natáčení spotu, který bude mladé informovat a lákat ke stánku komunitního webu signály.cz,“ komentoval přípravy Dominik Mach, který je zodpovědný za projekt webu v Krakově.

Kromě technických informací a domluv týkajících se organizace SDM se zástupci Sekce pro mládež ČBK a jednotlivých přípravných týmů účastnili mše svaté, kterou sloužil brněnský biskup Mons. Vojtěch Cikrle. Ten přítomné vyzval k tomu, aby se jejich práce pro SDM stala modlitbou.

Delegát ČBK pro mládež biskup Pavel Posád povzbudil kněze a mladé laiky, aby horlivě zvali zájemce o akci, a dodal:„ Já to dělám neustále.“

České přípravné týmy jsou tvořeny nejen členy Sekce pro mládež ČBK, ale i dobrovolníky z řad mladých lidí, kteří často až celý rok ve svém volném čase chystají program pro své vrstevníky.

Celkem se na organizaci českého programu na SDM v Krakově podílí téměř 250 dobrovolníků. Mimo jiné zajišťují režii programu na pódiu, ubytování, hudbu, stravování, úklid, prezentaci akce v médiích nebo překlady z polštiny.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou