Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

14. Misijní škola animátorů

Datum publikace2. 9. 2010, 16.30
TiskTisk

14. Misijní škola animátorů – MIŠKA – kterou organizují Papežská misijní díla (PMD), se koná ve Špindlerově Mlýně ve středisku Eljon od 3. do 5. 9. 2010. Tradiční setkání je určeno pro zájemce o misijní tematiku.

Špindlerův Mlýn: Akci, která začíná v pátek 3. září v 19.00 hodin, vede P. Jiří Šlégr, národní ředitel Papežských misijních děl. Mohou přijet všichni, kdo se chtějí zapojit do pomoci misiím. Pozvání platí pro nováčky i ty, kteří se již někdy podobné akce zúčastnili nebo jsou jiným způsobem v kontaktu s PMD.

Účastníky čeká mše svatá, modlitby, misiologie, aktuální přehled misijní činnosti u nás i v zahraničí, nové možnosti pro pořádání misijních besed a setkání, projekce nejnovějších misijních filmů a DVD, na kterém najdete informace o letošní Misijní neděli a velký výběr misijních materiálů. Konec setkání je plánován na neděli 5. září kolem poledne.

PMD dále připravují Celostátní Misijní kongres dětí, který se bude konat v Plzni v sobotu 2. října 2010.

 

Zájemci mohou zasílat přihlášky na adresu:

Eljon

543 51 Špindlerův Mlýn 33

tel.: 499 523 852

mob.: 732 580 154

e-mail: info@eljon.cz

www.eljon.cz

 

Více informací najdete zde a v příloze.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou