Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zemřel P. Bohumír Čuhel

Datum publikace5. 5. 2011, 15.30
TiskTisk

V neděli (1. května 2011) večer na svátek Božího milosrdenství zemřel na faře ve Svitavách P. Bohumír Čuhel. Rozloučení se zemřelým se uskuteční při mši svaté v úterý 10. května 2011 od 15.30 hodin ve farním kostele Navštívení Panny Marie ve Svitavách.

Svitavy (CZ): P. Bohumír Čuhel se narodil 11. prosince 1936 v Březové nad Svitavou. Kněžské svěcení přijal 24. června 1962 v Litoměřicích. Působil v duchovní správě v Uherském Hradišti, Morkovicích, Prasklicích, Počenicích, Dolním Němčí, Horním Němčí a ve Svitavách.

Spojen se vzkříšeným Kristem v modlitbě a zaopatřen svatými svátostmi zemřel v neděli večer na svátek Božího milosrdenství 1. května 2011 na faře ve Svitavách.

Rozloučení se zemřelým se uskuteční při mši svaté v úterý 10. května 2011 od 15.30 hodin ve farním kostele Navštívení Panny Marie ve Svitavách. Jeho tělo bude uloženo do kněžského hrobu na místním hřbitově. Přáním zesnulého bylo upustit od květinových darů a spíše věnovat prostředky na misie či Charitu.

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou