Lupa
Obsah Obsah
Portál

Celostátní setkání nemocničních kaplanů se blíží

Datum publikace12. 9. 2013, 14.00
TiskTisk

Již deváté formačně vzdělávací setkání pastoračních pracovníků ve zdravotnických a sociálních službách se ve dnech 29. září – 3. října 2013 uskuteční na Velehradě. Pořádá ho Katolická asociace nemocničních kaplanů v ČR a součástí budou odborné přednášky a diskuze i příležitost k duchovní obnově.

Velehrad: Program nabídne nejprve jednodenní duchovní obnovu a poté třídenní odborný program na téma „Orientace nemocničního kaplana v medicínských oborech a v lékařské a zdravotnické etice“. Ten bude obsahovat přednášky, workshop, zprávy o poskytování pastorační péče v zahraničí, diskuze apod.

Setkání, které zaštítila Rada pro zdravotnictví ČBK a Arcibiskupství olomoucké, pořádá Katolická asociace nemocničních kaplanů ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou fakultou UP v Olomouci a za účasti zástupců Centra pastorační péče diecéze Graz a Onkologické kliniky VFN a 1. LF UK Praha (Centra integrované onkologické a paliativní péče, držitele akreditace Evropské onkologické společnosti ESMO).

Podrobnější informace o setkání jsou k dispozici v přiložených souborech.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou