Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Sekce pro mládež připravila materiály pro společenství mládeže

Datum publikace6. 12. 2013, 10.25
TiskTisk

Letos poslední zasedání členů Sekce pro mládež hostilo ve dnech 4. - 5. 12. 2013 Interdiecézní centrum života mládeže v Příchovicích. Účastníci zde mj. dokončili metodický materiál pro společenství mládeže, který je inspirován promluvami papeže Františka na Světovém dni mládeže v Rio de Janeiru.

Praha: Pracovníci diecézních center pro mládež společně připravili pracovní materiály pro společenství mládeže, které vycházejí z promluv papeže Františka během Světového dne mládeže v Rio de Janeiru. Zkušenost totiž ukazuje, že pro větší užitek je dobře se k pronesenému různým způsobem vracet.

Proto Sekce pro mládež České biskupské konference přichází s podklady pro deset tematických setkání, která čerpají z myšlenek, jež zazněly v Riu. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny do čtyř částí: slova Františka, Písmo svaté, metodika práce ve skupině mladých a návrh modlitby. 

Plné znění promluv papeže Františka lze najít na www.radiovaticana.cz a vyšly také knižně v nakladatelství Ikar: Prosím o přátelský dialog - František v Rio de Janeiro 2013.

Podklady pro společenství jsou přiloženy níže.

 

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou