Lupa
Obsah Obsah
Portál

Konference EU fondy

Datum publikace19. 10. 2015, 12.39
TiskTisk

Zveme vás na konferenci Financování projektů z fondů Evropské unie - specifika a možnosti pro církevní organizace, kterou pořádá ČBK pod záštitou kardinála Dominika Duky OP. Akce se koná 27. ledna 2016 od 9.30 hodin v Arcibiskupském paláci na Hradčanském nám. 16 v Praze. Již se můžete přihlásit.

Praha (AKTUALIZOVÁNO 26. října 2015): Konference zodpoví otázky efektivního financování Vašich projektových záměrů zejména v oblastech:

  • Sociální služby, komunitní centra a sociální činnosti
  • Sociální bydlení a sociální začleňování
  • Sociální podnikání
  • Církevní školství
  • Investice do lesů a lesnické infrastruktury 
  • Revitalizace kulturního dědictví
  • Možnosti financování projektů prostřednictvím Místních akčních skupin

Jako přednášející vystoupí zástupci Ministerstva pro místní rozvoj ČR, Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, Ministerstva zemědělství ČR, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a zástupce Národní sítě Místních akčních skupin ČR. Příspěvky se zaměří na potřeby církve a bude dán dostatečný prostor pro diskusi a dotazy.

Konference je určena zejména vedoucím pracovníkům diecézí, ekonomům, zástupcům řeholních řádů a kongregací, představitelům charit, diakonií a dalších neziskových církevních organizací, ředitelům církevních škol, projektovým manažerům, kněžím, a všem, kteří hledají dotační možnosti pro církevní projekty.

Více informací naleznete v přiloženém programu. V případě potřeby kontaktujte Odbor evropských fondů České biskupské konference, e-mail:  schonherrova@cirkev.cz, tel: 733 742 098.

Na konferenci se můžete přihlásit prostřednictvím přiložené přihlášky. Účastnický poplatek činí 300,- Kč vč. DPH, který bude použit na úhradu občerstvení.

Uzávěrka přihlášek je již 6. listopadu 2015. Kapacita sálu je omezena.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou